Loading...
Over Luca 2018-04-22T18:29:26+00:00

Luca Catering

Nick van Wieringen
Nick van WieringenEindbaas
Mijn naam is Nick van Wieringen en ben de eigenaar van Luca Catering. Sinds september 2016 ben ik zelfstandig ondernemer geworden nadat ik jarenlang ervaring heb opgedaan in verschillende takken van de horeca, catering en events. Mijn interesse voor het catering vak is al in mijn jonge jaren ontstaan door dat ik vanaf mijn 16de jaar in de horeca ben gaan werken en veel input heb bijgedragen talloze grote evenementen en Luxe partijen.

Mijn motto is dan ook “van kroket tot ganzenlever”.

Ik kom uit een horeca ondernemersfamilie uit Wassenaar. Waar mijn opa in 1953 een Café koffiehuis is begonnen langs de snelweg die 20 jaar later is overgenomen door mijn tante. Mijn vader is daar in die tijd ook besmet door het horeca virus en is al vanaf 1975 werkzaam in verschillende keukens, op dit moment is hij Chef kok bij Holland casino. Zijn interesse in de Luxe catering en de grote evenementen is waarschijnlijk de grondslag van mijn interesse voor dit mooie vak. Het is toch geweldig om van ieder Event een feestje te mogen maken? Dat is mij met de paplepel ingegoten, dat zit ons in het bloed!
Na een vliegende start van Luca Catering in het laatste kwartaal van 2016 hebben wij besloten om uit te gaan bereiden en zijn vanaf 1 januari 2017 gevestigd op: van Dijklaan 35 te Waalre waar we samen met Saris catering zijn gevestigd en waar we tevens gezamenlijk “De kookacademie” uitbaten. We beschikken over een grote feestzaal met daarin 7 luxe keukenunits waar al verschillende kookclubjes gevestigd zijn. Heeft u interesse om bij ons te komen koken met uw vrienden en/of collega’s dan bent u van harte welkom. Er zijn voldoende mogelijkheden om dit te kunnen realiseren.
Wilt u uw Party en/of Event door Luca Catering laten verzorgen? Kom dan gerust eens langs nadat we telefonisch een tijdstip hebben afgesproken om het geheel op ons gemak door te kunnen spreken of vul het contactformulier in op deze website.

Vriendelijke culinaire groet,

Nick van Wieringen