Buon appetito!

Welkom bij Luca Catering en ons Bertolli Diner, de ultieme Italiaanse sharing diner experience. Bij ons draait het om gezelligheid, samen delen en genieten van de heerlijkste Italiaanse gerechten.

Hoe werkt het Bertolli Diner van Luca Catering? We serveren het diner in twee gangen: eerst de koude voorgerechten en daarna de warme hoofdgerechten. Elke gang bestaat uit verschillende kleine gerechtjes, die allemaal op tafel worden gezet zodat jullie samen kunnen genieten van de diversiteit aan smaken.

De voorgerechten zijn lekker fris en bevatten onder andere runder carpaccio, vitello tonnato, Italiaanse salades en koude pasta’s. Stuk voor stuk zijn ze met liefde bereid en dat proef je!

Warm & koud bourgondisch genieten

Daarna is het tijd voor de hoofdgerechten, die warm op tafel worden gezet. Denk bijvoorbeeld aan heerlijk mals rundvlees, groenten die op Italiaanse wijze zijn bereid en nog veel meer lekkernijen. Het is een feest voor de zintuigen en het perfecte moment om gezellig samen te tafelen.

Of je nu met je familie, vrienden of collega’s komt, het Bertolli Diner van Luca Catering is de perfecte manier om samen te genieten van heerlijk eten en goed gezelschap. Reserveren kan gemakkelijk online en we verwelkomen jullie graag in ons gezellige restaurant. A presto!