Geniet optimaal met catering voor thuis

Niet alle feestjes hoeven op een aparte locatie te worden gevierd, soms is het juist fijn om je eigen woonkamer of tuin te gebruiken als feestlocatie. Waar veel mensen zich echter op verkijken is de tijd die je in de keuken staat om het diner of de hapjes klaar te maken en om iedereen voortdurend van drankjes te voorzien.

Om te voorkomen dat u zelf heel de dag of avond in de weer bent en niet optimaal kunt genieten van uw eigen feestje, doet u er daarom goed aan om een cateringbedrijf in de arm te nemen dat catering aan huis verzorgt. Alles van drank tot aan diner en van barbecue tot aan livecooking wordt tot in de puntjes voor u geregeld.

En mocht u een specifiek thema in gedachten hebben of een bepaalde artiest op uw evenement willen; ook dat is mogelijk. Voor wensen die buiten onze eigen specialiteiten liggen werken wij namelijk samen met verschillende bedrijven. Zo kunt u alles met één en dezelfde persoon kortsluiten en bespaart u zichzelf de rompslomp van het regelen met meerdere bedrijven.

Catering voor thuis, ideaal!

Met catering aan huis laat u zichzelf dus een hoop zorgen uit handen nemen. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk, dus gaan graag met u om de tafel om alle details van uw feestje te bespreken. Een verjaardag, een babyborrel of een jubileum; voor elke gelegenheid stellen we een passend menu samen. Zo’n menu kan bestaan uit een uitgebreide lunch, een buffet, een 3-, 4-, of 5 gangendiner, een walking diner of gewoon een gezellige borrel met eens iets meer dan een bittergarnituur. Daarnaast heeft u ook de optie om te kiezen voor een extra gezond menu. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen en bereiden we hiervoor heerlijke alternatieven.