Luxe catering en evenementen

Luca Catering

De komst uit een echte horecafamilie en de daardoor ontstane interesse in het vak, deden mij, Nick van Wieringen, op jonge leeftijd besluiten om in de voetsporen van mijn opa, mijn vader en mijn tante te treden. Vanaf mijn zestiende begon ik met werken in de horeca en heb ik verschillende takken van het vak uitgeprobeerd. Van keukenhulp in een lunchroom tot aan barman in de kroeg, en van bediening in een restaurant tot aan kok op evenementen: zo’n beetje alle mogelijke horecafuncties heb ik uitgeoefend om er uiteindelijk achter te komen dat mijn passie in precies dezelfde hoek bleek te liggen als die van mijn vader: luxe catering en evenementen.

Ik merkte dat ik hier de meeste energie uithaalde omdat ik, net als mijn vader, ontzettend veel plezier beleefde aan het bijdragen aan een voor de klant belangrijke of speciale gelegenheid door alles uit de kast te trekken als het op koken en bedienen aankomt. Telkens een ander evenement vraagt ook telkens weer om een andere aanpak en een ander menu, en juist dat maakt mijn werk zo uitdagend en elke dag weer een feestje!

LUCA CATERING
&
DE KOOKACADEMIE

LUCA CATERING
&
KOOKACADEMIE

In september 2016 ging mijn grote wens in vervulling: het begin van Luca Catering, mijn eigen onderneming. Catering van hoge kwaliteit met verse en pure producten, waar mogelijk van lokale oorsprong en afgestemd op het seizoen. En nu, jaren later, mogen we ons absoluut een gevestigde en succesvolle cateraar noemen. Kwaliteit en smaak als topprioriteit in combinatie met een hecht team dat ervoor zorgt dat onze gasten niets tekort komen, maakt dat u als gast optimaal kunt genieten van de lekkerste gerechten en een relaxte ambiance.

Met Luca Catering cateren we op iedere locatie, maar we bieden met de Kookacademie, onderdeel van Luca Catering, tevens een eigen sfeervolle locatie aan die geschikt is voor al uw feestjes. De 7 uitgebreide keukens maken het daarnaast mogelijk om kookworkshops te volgen of er met uw eigen kookclub de avond door te brengen. Dus heeft u binnenkort een jubileum, een verjaardag of een ander soort feest op de planning staan en u heeft nog geen locatie, of lijkt het u leuk om met uw familie of uw vriendengroep een kookworkshop te volgen, dan is de Kookacademie een geschikte locatie voor uw evenement!

~ Nick van Wieringen